P. Nagtegaal

Over ons

Loodgieter in uw regio

P. Nagtegaal loodgieter en badkamerrenovatie in Nieuwegein heeft zich ten doel gesteld om klanten in de regio Utrecht met kwalitatief hoogstaand loodgieterswerk te bedienen. In de tijd van het bestaan heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt. Doordat wij een breed netwerk hebben opgebouwd van vaklieden met hun eigen unieke specialismen kunnen wij een uitgebreid scala aan diensten verrichten voor zowel particuliere klanten als bedrijven. Doordat wij zo breed inzetbaar zijn kunnen wij ook ingeval van grote projecten de juiste gekwalificeerde specialisten inzetten. Hierdoor kunnen ook alle bijkomende werkzaamheden uitbesteed worden, om zo een project van A tot Z te realiseren.

Loodgieterswerk in Nieuwegein

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie

Bel ons of stuur ons een bericht

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Kwaliteit voor de beste prijs

Topkwaliteit!

Inmiddels zijn wij een gevestigde naam in de regio Utrecht. Wij mogen vele tevreden klanten tot onze vaste klantenkring rekenen. Dit hebben wij bereikt door een zorgvuldige werkwijze en het leveren van topkwaliteit tegen een gunstige prijs. Wij streven altijd naar het absoluut leveren van maatwerk, daarom zullen wij altijd op locatie de situatie opnemen. Wij luisteren ook altijd goed naar de wensen en behoeften van de klant en het beschikbare budget. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn houden wij onze vakkennis voortdurend op peil om zo in te kunnen springen op technologische ontwikkelingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laatste inzichten en een goede en duurzame realisering van uw project, klein of groot.

kwaliteit staat centraal

De specialist in installatie en onderhoud

Onderhoud en renovatiewerkzaamheden

Wat wij doen

Wat kunnen wij zoal voor u betekenen? Hieronder volgt een beknopt overzicht. Dit is niet compleet, neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon of per e-mail.

  • De complete installatie van badkamers en keukens, inclusief alle bijkomende werkzaamheden

  • De aanleg en het onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties

  • Het onderhoud of vervangen van dakgoten en overige dakwerken

Bij alle werkzaamheden bieden wij een uitstekende nazorg. Mocht u iets veranderd willen zien, dan keren wij gewoon terug. Ook ingeval van calamiteiten zoals lekkage kunt u ons inschakelen, wij streven ernaar om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen.

Alle werkzaamheden in eigen huis

Heldere communicatie

Doordat wij alle werkzaamheden in eigen huis kunnen houden, heeft u altijd te maken met korte lijnen. U heeft maar één aanspreekpunt, wat een vlotte voortgang van een project mogelijk maakt. Daarbij verloopt de communicatie altijd soepel. Wilt u uw klus voor nieuwbouw of verbouw in de regio Utrecht laten uitvoeren door een betrouwbaar loodgietersbedrijf, dat zijn sporen ruimschoots verdiend heeft? Zoekt u dan niet verder en bel ons vandaag nog op telefoonnummer 06-29503320.

Loodgieterswerkzaamheden

Heeft u direct hulp nodig?

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw project, klein of groot? Neemt u dan telefonisch contact met ons op op telefoonnummer: 06-29503320. Een e-mail sturen kan ook: pascalnagtegaal@casema.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Contact