5.0/5 van 26 reviews.
Aanleg vloerverwarming
Uw review
Wij hebben de keuze gemaakt voor vloerverwarming, omdat dit iets is wat wij bij mijn ouders ook hadden. Dit beviel dusdanig goed, dat we hier geen moment over getwijfeld hebben. Bovendien hebben we nu geen lelijke radiatoren meer zichtbaar in de woonkamer. Deze ruimtebesparing is een mooie bijkomstigheid van het hebben van vloerverwarming. De aanleg van de vloerverwarming is vakkundig uitgevoerd door Pascal en volledig naar tevredenheid opgeleverd.
Toon meer
Goede loodgieter
Uw review
Had dringend een loodgieter nodig in verband met lekkage. Pascal was snel ter plaatse en heeft het probleem direct verholpen tegen een normale prijs. Bij de buren heeft hij eerder al de badkamer volledig gerenoveerd en ook dat zag er uitstekend uit. Een echte vakman.
Toon meer
Renovatie van volledige badkamer
Uw review
Van A tot Z moest alles eruit en nieuw er in. Het contact met Pascal was van begin af aan direct goed en duidelijk. Hij adviseerde ons op meerdere vlakken, waarom bepaalde keuzes wel of juist niet handig waren. Onze badkamer is eerst vakkundig gesloopt en vervolgens als nieuw weer opgeleverd met een prachtig eindresultaat als gevolg!
Toon meer
Vloerverwarming door hele nieuwbouwwoning
Uw review
Wij wilden graag vloerverwarming voor zowel de beneden, als de bovenverdieping van ons nieuwbouwhuis. Na lang gezocht te hebben, kwamen we via via met Pascal in contact. Het gevoel was direct goed. De offerte volgde vlug en het contact verliep soepel. Hierom hebben wij besloten deze klus door hem uit te laten voeren en hier hebben we zeker geen spijt van. Wat een harde werker zeg! Wij genieten er momenteel even niet van door het warme weer, maar voor de koude maanden is dit echt een uitkomst.
Toon meer
Lekkage snel opgelost
Uw review
Pascal was snel ter plaatse om de ontstane lekkage te verhelpen. Hij pakte het probleem direct bij de kern aan en gaf ons nog een aantal tips over hoe wij dit soort lekkages kunnen voorkomen. Een eerlijke partij dat je ook nog voorziet van goed advies en voor een mooie prijs je lekkage verhelpt, waar vind je dat nog? Van ons krijgt Pascal zeker 5 sterren voor zijn geleverde werk en service.
Toon meer
Renovatie badkamer
Uw review
Snelheid, kwaliteit, service. 3 woorden waarmee wij het werk van Pascal kunnen omschrijven. En dat ook nog eens voor een mooie prijs. Hij gaf ons goed advies en zodoende is onze badkamer een eyecatcher geworden waar wij maar al te graag verblijven. Wij dachten dat een bad niet mogelijk was binnen onze ruimte, maar dankzij Pascal is dit toch mogelijk gemaakt door een iets andere opstelling in de badkamer. Wij zijn je super dankbaar voor al je hulp!!
Toon meer
Lekkage keuken
Uw review
Snel bij ons, vakman! Aan te raden, vakkundig en snel opgelost! Erg tevreden
Toon meer
Keuken geplaatst
Uw review
Mijn complete keuken is snel en vakkundig geplaatst, ook enkele andere bijkomende werkzaamheden was geen enkele moeite. Duidelijke communicatie en een eerlijke prijs voor het geleverde werk. Ik ben zeer te spreken over Pascal en zal hem ook zeker aanraden bij mijn directe omgeving wanneer ze een nieuwe keuken willen laten installeren.
Toon meer
Snelle reactie bij lekkage
Uw review
Wij hadden thuis last van lekkage, dus belden wij Pascal. Hij was razendsnel ter plaatse, waardoor verdere schade is voorkomen. Ons interieur mankeert gelukkig niks dankzij het snelle handelen van Pascal. Voor de volgende keer hebben we je nummer in ieder geval op de sneltoets staan!
Toon meer
test
Uw review
test
Toon meer