P. Nagtegaal

Reviews

5.0/5 van 52 reviews.
Keuken geïnstalleerd
Uw review
Wij hadden Pascal benaderd om de badkamer in orde te brengen. Deze moest echt gerenoveerd worden. Daarnaast wilde we ook de keuken aanpakken. Ook hierbij gaf Pascal aan te kunnen helpen. Dus nadat de badkamer in orde was, hebben we de keuken ook direct in handen van Pascal gelegd. Alles is keurig in orde gebracht en we zijn zeer te spreken over het eindresultaat van zowel de badkamer als de keuken.
Toon meer
Uitstekende loodgieter
Uw review
Wij hadden lekkage en wilde dit snel verholpen hebben. Dit bedrijf gevonden en gebeld en ze waren razendsnel bij ons en het probleem was even zo snel opgelost. Zeer tevreden met de geleverde service.
Toon meer
Vloer voortaan verwarmd
Uw review
Wij hebben Pascal gebeld naar aanleiding van het contact dat hij met onze buren had gehad. Daar had hij de vloerverwarming aangelegd en zij waren erg te spreken over de handelswijze van zijn bedrijf. Zodoende zijn wij in contact gekomen met hem en hebben dezelfde ervaring als onze buren. De vloerverwarming is een echte aanwinst voor ons bedrijf.
Toon meer
Op maat gemaakt geen probleem voor ze
Uw review
Onze boven verdieping wilde wij anders inrichten, daarom moesten wat kamers anders ingedeeld worden, waaronder de badkamer. Via via kwamen wij met Pascal in contact en hij dacht direct met ons mee. Schetste de ideale situatie op basis van onze wensen en voerde het vervolgens vlekkeloos uit. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.
Toon meer
Goede loodgieter
Uw review
Wij lieten het kleinste kamertje van het huis aanpassen door dit bedrijf. De aansluiting was vlot geregeld en de service was ook top. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf.
Toon meer
Plaatsing vloerverwarming
Uw review
Wij wilden in ons nieuwbouwhuis graag vloerverwarming geplaatst hebben, zodat de radiatoren die we in ons oude huis gewend waren, niet meer te zien zouden zijn in ons nieuwe huis. Het oogt niet mooi en neemt onnodige ruimte in. Dat wilden we niet meer. Bij Pascal een offerte aangevraagd voor de aanleg en plaatsing van vloerverwarming voor onze beneden verdieping. Het was een goede prijs en de kwaliteit is top. In combinatie met onze pvc vloer werkt de vloerverwarming uitstekend. Dat zal een hoop schelen bij een eventuele koude winter!
Toon meer
Renovatie badkamer
Uw review
De renovatie van onze badkamer verliep vlekkeloos. Doordat Pascal zelf het enige aanspreekpunt was, werden de lijnen kort gehouden en kon hij ook snel inspringen op onze wensen die nog wel eens veranderden. Sorry daarvoor! Maar het resultaat is echt prachtig geworden!!
Toon meer
Nieuwe keuken geïnstalleerd
Uw review
Tijdens het plaatsen van onze keuken hadden wij constant contact met Pascal, die ons meenam in bepaalde afwegingen die hij maakte. We hadden leuk contact en de klus werd vlekkeloos afgerond. We zijn dolblij met onze keuken!
Toon meer
Leidingen verleggen, betegeling ook in orde gemaakt
Uw review
Bij de renovatie van onze badkamer hebben wij een aantal leidingen laten verleggen. Ook de betegeling wilde wij graag op een andere manier hebben, want deze was ook al jaren oud. Alles is volledig in orde gebracht door Pascal en zijn mannen. Het proces verliep niet alleen snel, maar ook nog vlekkeloos. Mannen, bedankt!
Toon meer
Lekkende kraan
Uw review
Onze kraan vertoonde gebreken en was niet helemaal meer waterdicht, om het maar even zacht uit te drukken. Een lekkende kraan is natuurlijk al gauw een probleem in een woning. Toen wij Pascal benaderde, was hij snel aanwezig en het probleem was vlot opgelost. Zeer tevreden over de geleverde service.
Toon meer

Contact