P. Nagtegaal

Reviews

5.0/5 van 57 reviews.
Blij met nieuwe badkamer
Uw review
De badkamer was eigenlijk jarenlang al aan vervanging toe. Nu wij financieel de zaken beter op orde hadden, hebben we besloten om direct actie te ondernemen. Het contact met Pascal was goed, de offerte was duidelijk en het eindresultaat mag er zeker zijn. We zijn er super blij mee!
Toon meer
Meedenkend bedrijf
Uw review
Pascal was vanaf het begin heel erg meedenkend en heeft binnen ons budget een prachtige badkamer gemaakt. We genieten er met het hele gezin volop van en zijn dit bedrijf dankbaar voor het realiseren van onze dromen.
Toon meer
CV installatie
Uw review
Dit bedrijf heeft ons goed geholpen toen onze CV aangelegd en geïnstalleerd moest worden. Kennis van zaken en werken volgens afspraak, het is een bedrijf waar je van op aan kunt!
Toon meer
Vernieuwde badkamer
Uw review
Onze badkamer was echt aan vernieuwing toe. We hebben jarenlang hiermee gewacht, maar na een gesprek met Pascal zijn we toch overstag gegaan. Hier hebben we absoluut geen spijt van en we zijn zeer te spreken over het eindresultaat.
Toon meer
Lekkage verholpen
Uw review
Waren snel ter plaatse, probleem was haast nog sneller verholpen. Uitstekende service! Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Toon meer
Keuken geïnstalleerd
Uw review
Wij hadden Pascal benaderd om de badkamer in orde te brengen. Deze moest echt gerenoveerd worden. Daarnaast wilde we ook de keuken aanpakken. Ook hierbij gaf Pascal aan te kunnen helpen. Dus nadat de badkamer in orde was, hebben we de keuken ook direct in handen van Pascal gelegd. Alles is keurig in orde gebracht en we zijn zeer te spreken over het eindresultaat van zowel de badkamer als de keuken.
Toon meer
Uitstekende loodgieter
Uw review
Wij hadden lekkage en wilde dit snel verholpen hebben. Dit bedrijf gevonden en gebeld en ze waren razendsnel bij ons en het probleem was even zo snel opgelost. Zeer tevreden met de geleverde service.
Toon meer
Vloer voortaan verwarmd
Uw review
Wij hebben Pascal gebeld naar aanleiding van het contact dat hij met onze buren had gehad. Daar had hij de vloerverwarming aangelegd en zij waren erg te spreken over de handelswijze van zijn bedrijf. Zodoende zijn wij in contact gekomen met hem en hebben dezelfde ervaring als onze buren. De vloerverwarming is een echte aanwinst voor ons bedrijf.
Toon meer
Op maat gemaakt geen probleem voor ze
Uw review
Onze boven verdieping wilde wij anders inrichten, daarom moesten wat kamers anders ingedeeld worden, waaronder de badkamer. Via via kwamen wij met Pascal in contact en hij dacht direct met ons mee. Schetste de ideale situatie op basis van onze wensen en voerde het vervolgens vlekkeloos uit. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk.
Toon meer
Goede loodgieter
Uw review
Wij lieten het kleinste kamertje van het huis aanpassen door dit bedrijf. De aansluiting was vlot geregeld en de service was ook top. Wij zijn zeer te spreken over dit bedrijf.
Toon meer

Contact