P. Nagtegaal

Reviews

5.0/5 van 46 reviews.
Renovatie badkamer
Uw review
De renovatie van onze badkamer verliep vlekkeloos. Doordat Pascal zelf het enige aanspreekpunt was, werden de lijnen kort gehouden en kon hij ook snel inspringen op onze wensen die nog wel eens veranderden. Sorry daarvoor! Maar het resultaat is echt prachtig geworden!!
Toon meer
Nieuwe keuken geïnstalleerd
Uw review
Tijdens het plaatsen van onze keuken hadden wij constant contact met Pascal, die ons meenam in bepaalde afwegingen die hij maakte. We hadden leuk contact en de klus werd vlekkeloos afgerond. We zijn dolblij met onze keuken!
Toon meer
Leidingen verleggen, betegeling ook in orde gemaakt
Uw review
Bij de renovatie van onze badkamer hebben wij een aantal leidingen laten verleggen. Ook de betegeling wilde wij graag op een andere manier hebben, want deze was ook al jaren oud. Alles is volledig in orde gebracht door Pascal en zijn mannen. Het proces verliep niet alleen snel, maar ook nog vlekkeloos. Mannen, bedankt!
Toon meer
Lekkende kraan
Uw review
Onze kraan vertoonde gebreken en was niet helemaal meer waterdicht, om het maar even zacht uit te drukken. Een lekkende kraan is natuurlijk al gauw een probleem in een woning. Toen wij Pascal benaderde, was hij snel aanwezig en het probleem was vlot opgelost. Zeer tevreden over de geleverde service.
Toon meer
Badkamer gerenoveerd
Uw review
De badkamer was aan vervanging toe, maar hierbij ga je niet over een nacht ijs. Na goede navraag te hebben gedaan, kwam ik bij Pascal uit. Hij kwam langs, keek en dacht met mij mee. De offerte was vlot ontvangen en duidelijk voor mij. Vervolgens is hij gestart met de werkzaamheden en kan ik sindsdien weer genieten van een prachtige badkamer.
Toon meer
Snel ter plaatse
Uw review
In ons toilet ontstond lekkage. Wij aarzelden niet en hebben Pascal direct gecontacteerd. Hij was snel ter plaatse en heeft het probleem in een mum van tijd opgelost. De nare lucht is gelukkig snel weer verdwenen!
Toon meer
Dak weer hersteld
Uw review
Pascal was snel ter plaatse toen wij wat problemen hadden met het dak. Het probleem werd vlot aangetroffen en verholpen. In deze tijd was het voor ons extra van belang dat het snel werd gerepareerd, want met deze regenachtige tijden een probleem met het dak, dat wilt natuurlijk niemand.
Toon meer
Fenomenale badkamer ontworpen
Uw review
Wij wilden al tijden een nieuwe badkamer laten realiseren in onze woning. Het was echt het project dat al jaren op onze lijst stond. Uiteindelijk na lange gesprekken gekozen voor Pascal en zijn team. Onze badkamer is echt fenomenaal geworden al zeg ik het zelf. Het maakt ons huis echt af!
Toon meer
Betrouwbare loodgieter
Uw review
Wanneer je zoekt naar een betrouwbare loodgieter, ben je bij Pascal en zijn collega's aan het juiste adres. Hij is snel ter plaatse en ook gewoon lekker duidelijk, iets wat je nog wel eens mist in de huidige maatschappij. Je weet direct waar je aan toe bent en het probleem is snel opgelost. Geen kleine lettertjes. Dank voor al het verrichte werk. Mvg Lammert
Toon meer
Problemen met riolering goed opgelost
Uw review
Wij ondervonden wat problemen met de riolering. Er ontstond een hele vieze lucht en we wisten direct dat het niet goed was. We hebben Pascal opgebeld. Hij kwam vlot ter plaatse en liet ons direct zien waar het probleem lag. Het verhelpen was natuurlijk het doel en dat lukte gelukkig snel, want de lucht was zeer onaangenaam. Tegenwoordig kunnen we weer genieten van schone lucht!!
Toon meer

Contact