5.0/5 van 14 reviews.
Duidelijk advies
Uw review
Na heel veel jaren plezier te hebben gehad van onze badkamer was deze aan vernieuwing toe. Bij diverse bedrijven informatie ingewonnen maar nergens hadden wij het idee dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Een badkamer schaf je niet in een opwelling aan, dus wilden wij ook een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en geen standaard verkooppraatje. Uiteindelijk kwamen wij uit bij Pascal en er ging een wereld voor ons open. Een advies wat volledig aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Dus de keuze was snel gemaakt en inmiddels genieten wij van een vakkundig geinstalleerde fraaie badkamer. Bedankt Pascal!
Toon meer
Vloerverwarming
Uw review
Na lang wikken en wegen hebben wij onlangs besloten om toch over te gaan tot vloerverwarming. Pascal informeerde ons zeer duidelijk over de verschillende mogelijkheden. Natbouwsysteem of droogbouwsysteem, hoofdverwarming of bijverwarming? Af en toe duizelde het ons. De uiteindelijke keuze viel op een hoofdverwarming. De werkwijze van Pascal en zijn mensen was zeer voortvarend en uit alles bleek een uitstekende vakkennis. Inmiddels genieten wij van het heerlijke woongenot van onze vloerverwarming.
Toon meer
CV Ketel vervangen
Uw review
Hartje winter en wat je niet verwacht. De CV ketel weigerde dienst. Na volgens de fabrieksspecificaties alle resets uitgevoerd te hebben hielp niets. Pascal liet ons gelukkig niet in de kou zitten en stond snel bij ons voor de deur. De ketel bleek onherstelbaar, dus werd deze vervangen door een nieuw exemplaar. Wij zitten er weer warmpjes bij en kunnen weer heerlijk douchen. Hartelijk dank Pascal voor de snelle redding.
Toon meer
Nieuwe keuken
Uw review
Als 'amateur' koks, oftewel mensen die van koken houden en daarvoor uren in de keuken doorbrengen voldeed de keuken niet meer aan onze eisen. Contact opgenomen met Pascal en deze maakte een schets van hoe onze nieuwe keuken wel aan onze verwachtingen zou voldoen. Na enkele aanpassingen bleek de nieuwe keuken in ons beschikbare budget te vallen. Dus werd de keuken afgebroken en afgevoerd en de nieuwe geïnstalleerd. Bij alle handelingen kregen wij een goede uitleg, met name de bediening van de (inbouw)apparatuur was zeer verhelderend. Pascal is een communicatieve persoon en een echte vakman. Echt een aanrader.
Toon meer
Badkamer op maat
Uw review
Pascal bezocht ons om de nieuwe badkamer te bespreken. Uit zijn woorden bleek passie voor zijn vak en dat gaf ons direct vertrouwen in de heer. De schets was duidelijk en er werd precies uitgelegd hoe alles in zijn werk zou gaan. Ook tijdens de aanleg van de complete badkamer bleef Pascal prettig communiceren. We zijn een hoop wijzer geworden over alles wat een badkamer tot een perfecte badkamer maakt.
Toon meer
Nieuwe dakgoot
Uw review
Tijdens een heftige regenbui zagen wij dat de dakgoot het vele hemelwater niet meer kon afvoeren. Wij vreesden voor doorslag van vocht in de muur. Een belletje naar Pascal was een wijs besluit. De dakgoot was dermate slecht dat reparatie niet meer zinvol was. De complete dakgoot werd door Pascal vervangen en hiermee werd mogelijke schade aan onze woning effectief voorkomen. Bedankt voor de snelle reactie op onze noodoproep!
Toon meer
Nieuwe badkamer
Uw review
Al een tijdje speelden wij met de gedachte om onze badkamer te laten vervangen. Het enige wat ons al die tijd tegenhield was de rommel die het afbreken van de bestaande badkamer met zich mee zou brengen. Uiteindelijk hebben we toch de stap gewaagd en het viel enorm mee. De oude badkamer kon niet in één dag afgebroken worden want echt alles dus ook de betegeling wilden wij laten vervangen. Pascal zorgde voor het netjes afvoeren van al het materiaal en aan het eind van de eerste werkdag was alles opgeruimd en was de ruimte stofvrij. Inmiddels kunnen wij genieten van een luxe badkamer voorzien van alle gemakken. De werkwijze van Pascal is netjes en efficiënt. Nu onze twijfels weggenomen zijn raden wij u P. Nagtegaal badkamerrenovatie ten zeerste aan.
Toon meer
Goede keuze
Uw review
Na het surfen op het Internet kwam ik op deze website terecht. De vele goede recensies gaven mij direct een prettig gevoel over de kwaliteit die de heer Nagtegaal niet alleen belooft maar ook nakomt. Niet geschoten is altijd mis, dus ik nam contact op met de heer om mijn wensen te bespreken. Alles werd keurig samengevat in een duidelijke offerte en de badkamer werd volledig volgens mijn wensen gebouwd. Het goede humeur van de heer Nagtegaal gaf blijk van passie voor zijn vak.
Toon meer
Goedkoop bleek duurkoop
Uw review
Als het kalf verdronken is dan dempt men de put. Zeer toepasselijk op onze situatie. Ongeveer een jaar geleden hebben wij een luxe douchecabine laten plaatsen door een bedrijf dat zich profileerde als vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Natuurlijk weet je vooraf niet waar je aan begint, maar de prijs leek ons op dat moment schappelijk. Achteraf is goedkoop duurkoop gebleken. Vanwege verkeerde aansluitingen kregen wij onlangs ernstige lekkage wat behoorlijke schade aanrichtte aan de onderliggende vertrekken. De heer Nagtegaal heeft de aansluitingen vakkundig hersteld en de verzekering regelt de rest. Voor ons is er in de toekomst maar één keuze: P. Nagtegaal!
Toon meer
Snel geholpen
Uw review
Het gebeurt altijd op vervelende momenten. Na lange trouwe dienst heeft onze CV ketel de pijp aan Maarten gegeven. Gelukkig waren de temperaturen zodanig dat wij niet in de kou kwamen te zitten. Maar met een gezin van drie kinderen is het douchen met koud water geen optie. Gelukkig begreep de heer Nagtegaal dit en stond binnen no time voor de deur om de nodige reparaties uit te voeren. Wij hebben wel op de harde manier geleerd dat wij in de toekomst onze ketel regelmatig moeten laten onderhouden om dit te voorkomen.
Toon meer