P. Nagtegaal

Reviews

5.0/5 van 40 reviews.
Dak weer hersteld
Uw review
Pascal was snel ter plaatse toen wij wat problemen hadden met het dak. Het probleem werd vlot aangetroffen en verholpen. In deze tijd was het voor ons extra van belang dat het snel werd gerepareerd, want met deze regenachtige tijden een probleem met het dak, dat wilt natuurlijk niemand.
Toon meer
Fenomenale badkamer ontworpen
Uw review
Wij wilden al tijden een nieuwe badkamer laten realiseren in onze woning. Het was echt het project dat al jaren op onze lijst stond. Uiteindelijk na lange gesprekken gekozen voor Pascal en zijn team. Onze badkamer is echt fenomenaal geworden al zeg ik het zelf. Het maakt ons huis echt af!
Toon meer
Betrouwbare loodgieter
Uw review
Wanneer je zoekt naar een betrouwbare loodgieter, ben je bij Pascal en zijn collega's aan het juiste adres. Hij is snel ter plaatse en ook gewoon lekker duidelijk, iets wat je nog wel eens mist in de huidige maatschappij. Je weet direct waar je aan toe bent en het probleem is snel opgelost. Geen kleine lettertjes. Dank voor al het verrichte werk. Mvg Lammert
Toon meer
Problemen met riolering goed opgelost
Uw review
Wij ondervonden wat problemen met de riolering. Er ontstond een hele vieze lucht en we wisten direct dat het niet goed was. We hebben Pascal opgebeld. Hij kwam vlot ter plaatse en liet ons direct zien waar het probleem lag. Het verhelpen was natuurlijk het doel en dat lukte gelukkig snel, want de lucht was zeer onaangenaam. Tegenwoordig kunnen we weer genieten van schone lucht!!
Toon meer
Uitstekende loodgieter
Uw review
Wij hadden een loodgieter nodig, maar zijn pas net hier in de regio komen wonen en dus gingen we op zoek via Google. Nadat we Pascal tegenkwamen en in contact waren gekomen, was het een en ander snel geregeld. Hebben wij nog eens een loodgieter nodig, dan bellen wij naar dit bedrijf.
Toon meer
Lekkage verholpen
Uw review
Lekkage in ons huis was snel verholpen. De oorzaak was vlot opgespoord en vervolgens minstens net zo snel aangepakt. Gelukkig geen emmers meer nodig in huis!!
Toon meer
Net zoals op de foto's
Uw review
Vaak zijn de foto's nooit zoals het echte resultaat. Maar uiteindelijk baseer je hier toch deels je keuze op. De foto's zoals wij ze van Pascal zijn werkzaamheden zagen op de website oogden werkelijk waar te mooi om waar te zijn. Met name de badkamer zoals bij home te zien is, sprak ons gelijk aan. Echter hebben wij te maken met een iets andere indeling, dus zal het wel niet lukken dachten wij. Niets is minder waar, onze badkamer is voor ons tegenwoordig dé eyecatcher in ons huis! Wij zijn dolgelukkig met onze keuze voor Pascal en zullen hem zeker aanraden bij onze vrienden en familie.
Toon meer
Rioleringsprobleem snel opgelost
Uw review
Binnen ons huis was er sprake van een rioleringsprobleem, waarvoor wij direct op zoek gingen naar een specialist om het op te lossen. Pascal was snel ter plaatse en heeft het probleem in korte tijd verholpen. De nare lucht die vrij was gekomen is gelukkig nu weer verdwenen. Dank daarvoor in ieder geval, alleen daarom verdien je al 5 sterren!
Toon meer
Badkamerrenovatie
Uw review
De badkamer moest vernieuwd worden. In mijn nieuwe huis stond nog een hele oude badkamer, welke Pascal en zijn mannen volledig hebben gestript. De opbouw van de nieuwe badkamer was vervolgens ook in goede handen. Het ziet er weer piekfijn uit en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.
Toon meer
Nieuwe CV laten plaatsen
Uw review
Ik heb een compleet nieuwe CV laten installeren door Pascal. Dit gebeurde allemaal volgens afspraak en ook het plaatsen verliep zonder problemen. Ik ben gelukkig weer voorzien voor de komende tijd!
Toon meer

Contact