P. Nagtegaal

Reviews

5.0/5 van 35 reviews.
Lekkage verholpen
Uw review
Lekkage in ons huis was snel verholpen. De oorzaak was vlot opgespoord en vervolgens minstens net zo snel aangepakt. Gelukkig geen emmers meer nodig in huis!!
Toon meer
Net zoals op de foto's
Uw review
Vaak zijn de foto's nooit zoals het echte resultaat. Maar uiteindelijk baseer je hier toch deels je keuze op. De foto's zoals wij ze van Pascal zijn werkzaamheden zagen op de website oogden werkelijk waar te mooi om waar te zijn. Met name de badkamer zoals bij home te zien is, sprak ons gelijk aan. Echter hebben wij te maken met een iets andere indeling, dus zal het wel niet lukken dachten wij. Niets is minder waar, onze badkamer is voor ons tegenwoordig dé eyecatcher in ons huis! Wij zijn dolgelukkig met onze keuze voor Pascal en zullen hem zeker aanraden bij onze vrienden en familie.
Toon meer
Rioleringsprobleem snel opgelost
Uw review
Binnen ons huis was er sprake van een rioleringsprobleem, waarvoor wij direct op zoek gingen naar een specialist om het op te lossen. Pascal was snel ter plaatse en heeft het probleem in korte tijd verholpen. De nare lucht die vrij was gekomen is gelukkig nu weer verdwenen. Dank daarvoor in ieder geval, alleen daarom verdien je al 5 sterren!
Toon meer
Badkamerrenovatie
Uw review
De badkamer moest vernieuwd worden. In mijn nieuwe huis stond nog een hele oude badkamer, welke Pascal en zijn mannen volledig hebben gestript. De opbouw van de nieuwe badkamer was vervolgens ook in goede handen. Het ziet er weer piekfijn uit en daar ben ik jullie erg dankbaar voor.
Toon meer
Nieuwe CV laten plaatsen
Uw review
Ik heb een compleet nieuwe CV laten installeren door Pascal. Dit gebeurde allemaal volgens afspraak en ook het plaatsen verliep zonder problemen. Ik ben gelukkig weer voorzien voor de komende tijd!
Toon meer
Belofte waargemaakt
Uw review
Op de site stond er dat de badkamer na renovatie weer stralend en fris zou zijn. Deze woorden kwamen ze helemaal na. Pascal en zijn mannen hebben mijn badkamer zo gemaakt dat deze uit een boekje lijkt te komen. Wij genieten nog elke dag van onze prachtige badkamer.
Toon meer
Van voorgesprek tot afwerking perfect
Uw review
Wij hebben de volledige renovatie van onze badkamer uit handen gegeven aan Pascal en zijn bedrijf. Deze moest helemaal opnieuw ingericht worden en voorzien worden van vloerverwarming. Alles gebeurde op precieze wijze en door alles van tevoren door te spreken, wisten we hoe het hele project zou gaan lopen. Normaal gesproken maken wij ons snel zorgen, maar dat gevoel hebben wij nu geen enkel moment ervaren.
Toon meer
Expert
Uw review
Pascal is echt de expert op het gebied van loodgieterswerk. Wij hadden een lekkage, hij spoorde het snel op en verhielp het haast nog sneller. Dankzij hem hebben we slechts geringe schade aan ons interieur. Dank hiervoor, we zullen je van harte aanbevelen bij onze kennissen.
Toon meer
Vlot afgeleverd project
Uw review
Dit bedrijf speelt eenvoudig in op veranderende wensen aan de kant van de klant. Communicatie is echt top met dit bedrijf en ze denken ook echt met je mee om de badkamer zo praktisch mogelijk in te delen. Het ging soms wat stroef vanuit onze kant, excuses daarvoor en bedankt dat jullie zo rustig bleven en ons hielpen toen we het even niet meer wisten.
Toon meer
Aanleg vloerverwarming
Uw review
Wij hebben de keuze gemaakt voor vloerverwarming, omdat dit iets is wat wij bij mijn ouders ook hadden. Dit beviel dusdanig goed, dat we hier geen moment over getwijfeld hebben. Bovendien hebben we nu geen lelijke radiatoren meer zichtbaar in de woonkamer. Deze ruimtebesparing is een mooie bijkomstigheid van het hebben van vloerverwarming. De aanleg van de vloerverwarming is vakkundig uitgevoerd door Pascal en volledig naar tevredenheid opgeleverd.
Toon meer

Contact