5.0/5 van 23 reviews.
Vloerverwarming door hele nieuwbouwwoning
Uw review
Wij wilden graag vloerverwarming voor zowel de beneden, als de bovenverdieping van ons nieuwbouwhuis. Na lang gezocht te hebben, kwamen we via via met Pascal in contact. Het gevoel was direct goed. De offerte volgde vlug en het contact verliep soepel. Hierom hebben wij besloten deze klus door hem uit te laten voeren en hier hebben we zeker geen spijt van. Wat een harde werker zeg! Wij genieten er momenteel even niet van door het warme weer, maar voor de koude maanden is dit echt een uitkomst.
Toon meer
Lekkage snel opgelost
Uw review
Pascal was snel ter plaatse om de ontstane lekkage te verhelpen. Hij pakte het probleem direct bij de kern aan en gaf ons nog een aantal tips over hoe wij dit soort lekkages kunnen voorkomen. Een eerlijke partij dat je ook nog voorziet van goed advies en voor een mooie prijs je lekkage verhelpt, waar vind je dat nog? Van ons krijgt Pascal zeker 5 sterren voor zijn geleverde werk en service.
Toon meer
Renovatie badkamer
Uw review
Snelheid, kwaliteit, service. 3 woorden waarmee wij het werk van Pascal kunnen omschrijven. En dat ook nog eens voor een mooie prijs. Hij gaf ons goed advies en zodoende is onze badkamer een eyecatcher geworden waar wij maar al te graag verblijven. Wij dachten dat een bad niet mogelijk was binnen onze ruimte, maar dankzij Pascal is dit toch mogelijk gemaakt door een iets andere opstelling in de badkamer. Wij zijn je super dankbaar voor al je hulp!!
Toon meer
Lekkage keuken
Uw review
Snel bij ons, vakman! Aan te raden, vakkundig en snel opgelost! Erg tevreden
Toon meer
Keuken geplaatst
Uw review
Mijn complete keuken is snel en vakkundig geplaatst, ook enkele andere bijkomende werkzaamheden was geen enkele moeite. Duidelijke communicatie en een eerlijke prijs voor het geleverde werk. Ik ben zeer te spreken over Pascal en zal hem ook zeker aanraden bij mijn directe omgeving wanneer ze een nieuwe keuken willen laten installeren.
Toon meer
Snelle reactie bij lekkage
Uw review
Wij hadden thuis last van lekkage, dus belden wij Pascal. Hij was razendsnel ter plaatse, waardoor verdere schade is voorkomen. Ons interieur mankeert gelukkig niks dankzij het snelle handelen van Pascal. Voor de volgende keer hebben we je nummer in ieder geval op de sneltoets staan!
Toon meer
test
Uw review
test
Toon meer
Dakgoot vervangen
Uw review
Ik wilde eerst mijn dakgoot laten repareren, maar dat zou volgens Pascal slechts een tijdelijke oplossing bieden. Dit omdat de dakgoot hoe dan ook snel aan vervanging toe zou zijn. Het advies van Pascal was om de dakgoot nu direct te laten vervangen, zodat ik op den duur geld zou besparen. Dit goede advies zorgt er nu voor dat alles er weer goed uitziet en ik me voorlopig geen zorgen hoef te maken over problemen met de dakgoot. Voor een volgende klus weet ik in ieder geval wie ik moet bellen.
Toon meer
Lekkere warme voeten
Uw review
Wij hebben in ons nieuwe huis gekozen voor vloerverwarming. Dit waren wij van huis uit gewend en daarom was het echt een must voor onze nieuwe woning. Pascal was snel ter plaatse en adviseerde ons op begrijpelijke wijze. De offerte was duidelijk en voor een goede prijs heeft hij onze vloerverwarming verzorgd. Wij zijn super blij met onze keuze en genieten nu elke dag van lekkere warme voeten in huis!
Toon meer
Duidelijk advies
Uw review
Na heel veel jaren plezier te hebben gehad van onze badkamer was deze aan vernieuwing toe. Bij diverse bedrijven informatie ingewonnen maar nergens hadden wij het idee dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Een badkamer schaf je niet in een opwelling aan, dus wilden wij ook een duidelijke uitleg over de mogelijkheden en geen standaard verkooppraatje. Uiteindelijk kwamen wij uit bij Pascal en er ging een wereld voor ons open. Een advies wat volledig aansloot bij onze wensen en verwachtingen. Dus de keuze was snel gemaakt en inmiddels genieten wij van een vakkundig geinstalleerde fraaie badkamer. Bedankt Pascal!
Toon meer