5.0/5 van 3 beoordelingen.
Super tevreden
11 dagen geleden.
Uw Beoordeling
Onze plannen voor een nieuwe badkamer werden heel serieus genomen door de heer Nagtegaal. Hij adviseerde ons over de meest logische indeling van onze kleine badkamer en tot onze verbazing paste er zelfs een ligbad in. Dat was één van onze grootste wensen, maar gezien de kleine oppervlakte van onze badkamer hadden wij er een hard hoofd in. Toch is het gelukt en wij en de kinderen brengen veel tijd door in onze droombadkamer. Een lange wens is eindelijk vervuld. Complimenten. Wij zijn super tevreden.
Toon meer
Vakwerk!
1 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Onze badkamer was behoorlijk gedateerd na 16 jaar. Het werd tijd voor vernieuwing want het voelde niet prettig meer. Na het zoeken op internet kwamen wij op deze website terecht. Het contact met de heer Nagtegaal verliep soepel en gaf een vertrouwd en prettig gevoel. In een snel tempo werd de complete badkamer totaal vernieuwd door echte vakmensen die weten waar ze over praten. Het resultaat was een nieuwe frisse badkamer die volledig voldoet aan wat wij in gedachten hadden. Oprechte complimenten voor de harde werkers die onze droombadkamer gerealiseerd hebben!
Toon meer
Blij met onze nieuwe badkamer
7 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Dit bedrijf online gevonden. Best spannend niet via via dus altijd maar even afwachten of 'het wat is'.
En of het wat was. Pascal is echt een vakman en levert samen met zijn partners fantistisch werk. Wij zijn echt super blij met onze nieuwe badkamer. Echt voor iedereen aan te raden! Nogmaals bedank! Gr. Patrick
Toon meer