5.0/5 van 8 beoordelingen.
Nieuwe badkamer
11 dagen geleden.
Uw Beoordeling
Al een tijdje speelden wij met de gedachte om onze badkamer te laten vervangen. Het enige wat ons al die tijd tegenhield was de rommel die het afbreken van de bestaande badkamer met zich mee zou brengen. Uiteindelijk hebben we toch de stap gewaagd en het viel enorm mee. De oude badkamer kon niet in één dag afgebroken worden want echt alles dus ook de betegeling wilden wij laten vervangen. Pascal zorgde voor het netjes afvoeren van al het materiaal en aan het eind van de eerste werkdag was alles opgeruimd en was de ruimte stofvrij. Inmiddels kunnen wij genieten van een luxe badkamer voorzien van alle gemakken. De werkwijze van Pascal is netjes en efficiënt. Nu onze twijfels weggenomen zijn raden wij u P. Nagtegaal badkamerrenovatie ten zeerste aan.
Toon meer
Goede keuze
1 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Na het surfen op het Internet kwam ik op deze website terecht. De vele goede recensies gaven mij direct een prettig gevoel over de kwaliteit die de heer Nagtegaal niet alleen belooft maar ook nakomt. Niet geschoten is altijd mis, dus ik nam contact op met de heer om mijn wensen te bespreken. Alles werd keurig samengevat in een duidelijke offerte en de badkamer werd volledig volgens mijn wensen gebouwd. Het goede humeur van de heer Nagtegaal gaf blijk van passie voor zijn vak.
Toon meer
Goedkoop bleek duurkoop
1 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Als het kalf verdronken is dan dempt men de put. Zeer toepasselijk op onze situatie. Ongeveer een jaar geleden hebben wij een luxe douchecabine laten plaatsen door een bedrijf dat zich profileerde als vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Natuurlijk weet je vooraf niet waar je aan begint, maar de prijs leek ons op dat moment schappelijk. Achteraf is goedkoop duurkoop gebleken. Vanwege verkeerde aansluitingen kregen wij onlangs ernstige lekkage wat behoorlijke schade aanrichtte aan de onderliggende vertrekken. De heer Nagtegaal heeft de aansluitingen vakkundig hersteld en de verzekering regelt de rest. Voor ons is er in de toekomst maar één keuze: P. Nagtegaal!
Toon meer
Snel geholpen
3 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Het gebeurt altijd op vervelende momenten. Na lange trouwe dienst heeft onze CV ketel de pijp aan Maarten gegeven. Gelukkig waren de temperaturen zodanig dat wij niet in de kou kwamen te zitten. Maar met een gezin van drie kinderen is het douchen met koud water geen optie. Gelukkig begreep de heer Nagtegaal dit en stond binnen no time voor de deur om de nodige reparaties uit te voeren. Wij hebben wel op de harde manier geleerd dat wij in de toekomst onze ketel regelmatig moeten laten onderhouden om dit te voorkomen.
Toon meer
Uitstekend gewerkt
4 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Wij hadden nogal wat wensen voor onze nieuwe badkamer. Sowieso wilden wij een ligbad en een dubbele inloopdouche. Wij vroegen ons af of dit alles wel in de beperkte ruimte van onze badkamer zou passen en of het ons budget niet zou overschrijden, want daar zat niet veel rek in. De heer Nagtegaal heeft op locatie een schets gemaakt hoe de badkamer het meest efficiënt ingedeeld zou kunnen worden. Door een beetje te schuiven in het gekozen materiaal bleef de nieuwe badkamer binnen ons budget. Complimenten voor het duidelijke advies en inmiddels genieten wij van een luxe badkamer die helemaal aan onze verwachtingen voldoet!
Toon meer
Super tevreden
5 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Onze plannen voor een nieuwe badkamer werden heel serieus genomen door de heer Nagtegaal. Hij adviseerde ons over de meest logische indeling van onze kleine badkamer en tot onze verbazing paste er zelfs een ligbad in. Dat was één van onze grootste wensen, maar gezien de kleine oppervlakte van onze badkamer hadden wij er een hard hoofd in. Toch is het gelukt en wij en de kinderen brengen veel tijd door in onze droombadkamer. Een lange wens is eindelijk vervuld. Complimenten. Wij zijn super tevreden.
Toon meer
Vakwerk!
6 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Onze badkamer was behoorlijk gedateerd na 16 jaar. Het werd tijd voor vernieuwing want het voelde niet prettig meer. Na het zoeken op internet kwamen wij op deze website terecht. Het contact met de heer Nagtegaal verliep soepel en gaf een vertrouwd en prettig gevoel. In een snel tempo werd de complete badkamer totaal vernieuwd door echte vakmensen die weten waar ze over praten. Het resultaat was een nieuwe frisse badkamer die volledig voldoet aan wat wij in gedachten hadden. Oprechte complimenten voor de harde werkers die onze droombadkamer gerealiseerd hebben!
Toon meer
Blij met onze nieuwe badkamer
1 jaren geleden.
Uw Beoordeling
Dit bedrijf online gevonden. Best spannend niet via via dus altijd maar even afwachten of 'het wat is'.
En of het wat was. Pascal is echt een vakman en levert samen met zijn partners fantistisch werk. Wij zijn echt super blij met onze nieuwe badkamer. Echt voor iedereen aan te raden! Nogmaals bedank! Gr. Patrick
Toon meer