5.0/5 van 5 beoordelingen.
Snel geholpen
13 dagen geleden.
Uw Beoordeling
Het gebeurt altijd op vervelende momenten. Na lange trouwe dienst heeft onze CV ketel de pijp aan Maarten gegeven. Gelukkig waren de temperaturen zodanig dat wij niet in de kou kwamen te zitten. Maar met een gezin van drie kinderen is het douchen met koud water geen optie. Gelukkig begreep de heer Nagtegaal dit en stond binnen no time voor de deur om de nodige reparaties uit te voeren. Wij hebben wel op de harde manier geleerd dat wij in de toekomst onze ketel regelmatig moeten laten onderhouden om dit te voorkomen.
Toon meer
Uitstekend gewerkt
1 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Wij hadden nogal wat wensen voor onze nieuwe badkamer. Sowieso wilden wij een ligbad en een dubbele inloopdouche. Wij vroegen ons af of dit alles wel in de beperkte ruimte van onze badkamer zou passen en of het ons budget niet zou overschrijden, want daar zat niet veel rek in. De heer Nagtegaal heeft op locatie een schets gemaakt hoe de badkamer het meest efficiënt ingedeeld zou kunnen worden. Door een beetje te schuiven in het gekozen materiaal bleef de nieuwe badkamer binnen ons budget. Complimenten voor het duidelijke advies en inmiddels genieten wij van een luxe badkamer die helemaal aan onze verwachtingen voldoet!
Toon meer
Super tevreden
2 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Onze plannen voor een nieuwe badkamer werden heel serieus genomen door de heer Nagtegaal. Hij adviseerde ons over de meest logische indeling van onze kleine badkamer en tot onze verbazing paste er zelfs een ligbad in. Dat was één van onze grootste wensen, maar gezien de kleine oppervlakte van onze badkamer hadden wij er een hard hoofd in. Toch is het gelukt en wij en de kinderen brengen veel tijd door in onze droombadkamer. Een lange wens is eindelijk vervuld. Complimenten. Wij zijn super tevreden.
Toon meer
Vakwerk!
3 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Onze badkamer was behoorlijk gedateerd na 16 jaar. Het werd tijd voor vernieuwing want het voelde niet prettig meer. Na het zoeken op internet kwamen wij op deze website terecht. Het contact met de heer Nagtegaal verliep soepel en gaf een vertrouwd en prettig gevoel. In een snel tempo werd de complete badkamer totaal vernieuwd door echte vakmensen die weten waar ze over praten. Het resultaat was een nieuwe frisse badkamer die volledig voldoet aan wat wij in gedachten hadden. Oprechte complimenten voor de harde werkers die onze droombadkamer gerealiseerd hebben!
Toon meer
Blij met onze nieuwe badkamer
9 maanden geleden.
Uw Beoordeling
Dit bedrijf online gevonden. Best spannend niet via via dus altijd maar even afwachten of 'het wat is'.
En of het wat was. Pascal is echt een vakman en levert samen met zijn partners fantistisch werk. Wij zijn echt super blij met onze nieuwe badkamer. Echt voor iedereen aan te raden! Nogmaals bedank! Gr. Patrick
Toon meer